Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      LED diffusser adviseur Jeffrey - Donderdag 19 Oktober 2019

      De beste manier om LED strips diffuus te maken met LED diffussers.

      Een LED diffuser ook wel LED profiel afdekking genoemd, is een essentieel onderdeel van LED strip verlichtingssystemen, dat het licht gelijkmatig verspreidt en verzacht. Het resultaat is een aangename en uniforme verlichting, waarbij scherpe schaduwen en verblinding worden geminimaliseerd. Als gerenommeerde producent en leverancier van LED diffusers heeft LEDdistrict jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor uiteenlopende verlichtingstoepassingen.

      Een van de belangrijke product eigenschappen van onze LED diffusers is dat ze beschikbaar zijn in verschillende varianten en helderheden. Zo hebben wij van LEDdistrict opaal/melkwitte diffusers, die zorgen voor een zachte verspreiding van het licht, ideaal voor situaties waar een rustige sfeer gewenst is. Onze heldere/transparante diffusers laten meer licht door, wat perfect is voor toepassingen waar hoge helderheid een prioriteit is. Wanneer je op zoek bent naar een subtielere verspreiding van het licht, bieden onze frosted diffusers de perfecte oplossing, waardoor scherpe schaduwen en verblinding worden verminderd.

      Bovendien bieden we ook diffusers in zwarte of donkere uitvoeringen, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. Deze diffusers zijn ideaal om verlichting discreet in te passen in donkere omgevingen of om een specifieke ontwerpelement toe te voegen aan je verlichtingsproject.

      Hou rekening met het type LED strip en het licht dat je wenst te creeeren. Maak bij voorkeur gebruik van onze krachtige COB LED Strips of onze professionele LED strips.

      Een ander voordeel van onze LED diffusers is dat ze verkrijgbaar zijn op rollen tot wel 10 meter. Dit maakt ze buitengewoon veelzijdig en geschikt voor projecten van verschillende omvang. Of je nu een kleinere ruimte wilt verlichten of een grootschalig project wilt aanpakken, LEDdistrict heeft de juiste diffuserlengte voor jou.

      Onze diffusers voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Als je op zoek bent naar de perfecte LED diffuser voor jouw verlichtingsbehoefte, ben je bij LEDdistrict aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren en de beste oplossing te bieden voor jouw specifieke project.

      Al onze LED diffussers zijn speciaal gemaakt voor onze LED profielen, ieder LED profiel heeft een LED diffusser welke in het LED profiel geklikt kan worden.

      Ontdek onze ruime aanbod LED profielen in de webshop.

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking