Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      LED inbouw profiel advies door Tim - Woensdag 5 Oktober 2023

      Inbouw LED profielen voor planken en meubelplaten

      Verzonken inbouw LED profielen voor planken zijn een uitstekende manier om een prachtige en functionele verlichting toe te voegen aan allerlei soorten planken en wandmeubels. Bij LEDdistrict.nl vind je een breed assortiment inbouw LED profielen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, en ze hebben zich ook bewezen als de ideale combinatie met COB (Chip-on-Board) LED strips. Hier volgt een uitgebreide beschrijving van de voordelen van inbouw LED profielen voor verwerking in meubelplaten en planken en hoe ze samenwerken met COB LED strips.

      Onze verzonken LED profielen zijn er vanaf 5 tot 50mm! Afhankelijk van het gewenste lichteffect is er tevens altijd een wit, zwart of aluminium kleur LED profiel leverbaar.

      Voordelen van verzonken LED profielen:

      1. Verzonken verlichting: Verzonken LED profielen creëren een elegante en moderne uitstraling doordat ze de LED strips verbergen in een discreet LED profiel. Dit zorgt voor een subtiele, indirecte of directe verlichting die de aandacht vestigt op de objecten op de planken, zonder dat de LED's van de LED strips zelf opvallen.

      2. Bescherming en duurzaamheid: Deze profielen beschermen de LED strips tegen stof, vocht en mechanische schade, waardoor de levensduur van de LED's wordt verlengd. Dit is vooral handig in omgevingen waar de planken vaak worden gebruikt of gereinigd.

      3. Eenvoudige installatie: Inbouw LED profielen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze kunnen in de planken worden verwerkt of er bovenop worden gemonteerd, en leddistrict.nl biedt een verscheidenheid aan montageopties, zoals dubbelzijdige montagetape, kit of montageklemmen, waardoor de installatie snel en eenvoudig uit te voeren is.

      4. Transparantie: Sommige LED profielen kunnen worden uitgerust met speciale afdekkingen / diffusers om de lichtspreiding en de uitstraling aan te passen aan je wensen. Zo kun je kiezen voor een warme sfeerverlichting of een helderder, functioneler licht, afhankelijk van de gewenste situatie.

      Waarom COB LED strips in combinatie met inbouw LED profielen.

      COB LED strips zijn bijzonder geschikt voor verzonken LED profielen vanwege de vele voordelen:

      1. Hoge lichtopbrengst: COB-technologie combineert meerdere LED chips op één enkele printplaat, wat resulteert in een zeer hoge lichtopbrengst. Hierdoor kunnen COB LED strips een krachtige en gelijkmatige verlichting bieden, zelfs in smalle profielen.

      2. Energie-efficiëntie: COB LED strips zijn over het algemeen zeer energiezuinig, waardoor ze zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn op de lange termijn.

      3. Kleurtemperatuur opties: Je kunt COB LED strips vinden in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koel wit en neutraal wit. Hierdoor kun je de sfeer op je planken perfect afstemmen op je interieur.

      4. Lange levensduur: COB LED's hebben doorgaans een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud, wat het gebruik van verzonken LED profielen des te aantrekkelijker maakt.

      Hoe leddistrict.nl kan helpen:

      Leddistrict.nl biedt een ruime keuze aan verzonken en inbouw LED profielen en COB LED strips van hoge kwaliteit. Hier zijn een paar stappen om je te helpen bij het kiezen en installeren van inbouw LED profielen voor je planken:

      1. Selecteer de juiste profielen: Kies de profielen die passen bij de stijl van je planken en de gewenste lichtspreiding. Lees de productspecificaties zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor COB LED strips.

      2. Kies de juiste COB LED strips: Overleg met leddistrict.nl om COB LED strips te selecteren die aan je behoeften voldoen, zoals lichtopbrengst, kleurtemperatuur en energie-efficiëntie.

      3. Installeer de LED profielen: Volg de meegeleverde instructies om de inbouw LED profielen in je planken te bevestigen. Overweeg ook de optie om dimbare controllers toe te voegen voor meer flexibiliteit in de verlichting.

      4. Test en geniet: Zodra alles is geïnstalleerd, test je de verlichting en pas je deze aan naar je wensen. Je zult versteld staan van het verschil dat inbouw LED profielen in combinatie met COB LED strips kunnen maken in de uitstraling van je planken en de sfeer in je ruimte.

      Kortom, inbouw LED profielen van leddistrict.nl zijn de ideale keuze om een moderne en functionele verlichting toe te voegen aan je planken. In combinatie met COB LED strips bieden ze een hoge lichtopbrengst, duurzaamheid en veelzijdigheid. Neem de tijd om de juiste keuzes te maken en geniet van de voordelen van een prachtig verlichte ruimte.

      Offerte nodig? Of interesse in afname van onze LED profielen of LED verlichting? Bel nu met LEDdistrict.nl of stuur ons een offerteaanvraag.

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »