Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      LED profiel adviseur Chantal - Woensdag 5 Augustus 2021

      Wat is een LED profiel

      Een LED profiel is een aluminium behuizing of omlijsting die is ontworpen om LED strips op een georganiseerde en esthetische manier te monteren en te beschermen. Al onze LED profielen zijn meestal gemaakt van aluminium of kunststof en kunnen verschillende vormen en maten hebben, zoals T-vorm voor verzonken toepassing, hoekvorming om hoeken te creëren, U-vorm voor opbouw en verzonken toepassing.

      LED profielen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende lichtinstallaties.

      Bescherming: LED strips kunnen gevoelig zijn voor stof, vocht en mechanische schade. Een LED profiel biedt bescherming en verlengt de levensduur van de LED strips.

      Warmteafvoer: LED strips genereren enige warmte tijdens het gebruik. Een LED profiel met een goed ontwerp kan helpen bij het afvoeren van deze warmte, wat de prestaties en levensduur van de LED's ten goede komt.

      Diffusie: Sommige LED profielen zijn uitgerust met diffusoren, meestal gemaakt van opaal of mat materiaal. Deze diffusoren helpen om het directe licht van de LED's te verspreiden en te verzachten, waardoor een gelijkmatiger en aangenamer licht wordt gecreëerd.

      Esthetiek: LED profielen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de decoratie en architectuur van een ruimte. Ze helpen de LED strips naadloos in te passen en kunnen zelfs dienen als decoratieve elementen.

      Montagegemak: Een LED profiel maakt het eenvoudiger om LED strips op verschillende oppervlakken te monteren, zoals muren, plafonds, vloeren en meubels. Ze bieden een gestructureerde en veilige manier om de LED verlichting te installeren.

      Kort samengevat wordt een LED profiel gebruikt om LED strips op een ordelijke, beschermende en vaak aantrekkelijke manier te monteren. Het verbetert de algehele prestaties en esthetiek van LED verlichtingssystemen in diverse toepassingen, waaronder residentiële, commerciële en industriële ruimtes.

      Benieuwd naar de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment LED profielen en LED strips voor uw eigen project? 

       

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »