Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      COB LED strip adviseur Merlijn - Zaterdag 27 Oktober 2023

      COB dual white LED strips voor een unieke lichtbeleving

      Dual white COB LED strips: Verlichting op maat voor elke situatie

      LED verlichting heeft de afgelopen jaren een ware revolutie teweeggebracht in de verlichtingsindustrie, en met de opkomst van COB (Chips on Board) LED strips zijn de mogelijkheden nog verder uitgebreid. Dual white COB LED strips zijn een bijzondere variant die in zowel 12 volt als 24 volt beschikbaar is, zowel waterdicht als niet-waterdicht. Maar wat maakt deze LED strips nu zo speciaal, en wat zijn de voordelen van COB LED technologie?

      Ten eerste, laten we eens kijken naar wat "dual white" betekent. Dual white verwijst naar de mogelijkheid om twee verschillende soorten wit licht te produceren met één enkele LED strip: warm wit en koel wit. Warm wit licht heeft een gele tint en wordt vaak geassocieerd met een gezellige en huiselijke sfeer, terwijl koel wit licht een helderder, blauwachtig tint heeft en wordt gebruikt voor functionele verlichting. Met dual white LED strips kunt u eenvoudig schakelen tussen deze twee lichtkleuren, waardoor u de sfeer in elke ruimte naar wens kunt aanpassen.

      De voordelen van COB LED strips zijn talrijk. Ten eerste zorgt de COB-technologie voor een zeer hoge lichtopbrengst in vergelijking met traditionele LED strips. Dit betekent dat u met minder energie meer licht kunt produceren, wat resulteert in een efficiëntere en energiezuinigere verlichtingsoplossing. Bovendien zijn COB LED strips duurzaam en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn.

      Dual white COB LED strips zijn ook verkrijgbaar in zowel 12 volt als 24 volt, wat flexibiliteit biedt bij de installatie. De keuze tussen 12 volt en 24 volt is afhankelijk van uw specifieke behoeften en de spanning die beschikbaar is in uw verlichtingssysteem. Bovendien zijn er zowel waterdichte als niet-waterdichte varianten beschikbaar, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De waterdichte varianten zijn ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers of buitenshuis, waar bescherming tegen water essentieel is.

      Kortom, dual white COB LED strips bieden een veelzijdige en energiezuinige verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen. Met de mogelijkheid om tussen warm wit en koel wit licht te schakelen, en de voordelen van COB-technologie, bent u in staat om de verlichting aan te passen aan uw behoeften en de gewenste sfeer te creëren. Of u nu binnen of buiten verlichting nodig heeft, er is een dual white COB LED strip beschikbaar die aan uw eisen voldoet.

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »