Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Miboxer LED oplossingen door Chantal - Maandag 18 Augustus 2023

      Miboxer LED aansturing nodig? Altijd de laatste Miboxer LED oplossingen in huis

      MiBoxer is een zeer gerenomeerd LED merk dat gespecialiseerd is in draadloze LED-aansturingsmogelijkheden. Ze bieden diverse producten waarmee je LED-verlichting op een flexibele en geavanceerde manier kunt bedienen. Hier zijn enkele van de belangrijkste aansturingsmogelijkheden die MiBoxer te bieden heeft en welke direct bij LEDdistrict.nl te koop zijn:

      1. Miboxer afstandsbedieningen en Miboxer wandpanelen: MiBoxer biedt een verscheidenheid aan afstandsbedieningen en wandpanelen waarmee je de verlichting kunt bedienen. Deze apparaten stellen je in staat om gemakkelijk de helderheid, kleur en kleurtemperatuur van de verlichting aan te passen volgens je voorkeuren. Hierdoor kun je de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid.

      2. Miboxer LED controllers voor LED strips: Miboxer LED controllers zijn de standaard binnen de wereld van LED verlichting. De Miboxer controllers maken het mogelijk ieder type LED strips te dimmen, van kleur te veranderen of de kelvinwaarde in te stellen. Let hierbij wel op dat de benaming van de miboxer LED controller overeenkomt met het type LED strips. Een RGBCCT LED strip werkt enkel en alleen samen met een RGBCCT LED controller. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld dual white LED strips en Dual white LED controllers.
      3. Groepscontrole en zones: Met MiBoxer kun je meerdere LED strips of LED lampen groeperen en individueel aansturen. Dit is handig als je verschillende kamers of gebieden hebt waar je specifieke verlichtingssferen wilt creëren. Door zones te maken, kun je de verlichting in verschillende delen van je huis onafhankelijk van elkaar regelen.

      4. Zigbee miboxer aansturing via smartphone-app en slimme integratie: MiBoxer biedt ook een smartphone-app waarmee je je LED verlichting kunt bedienen via je mobiele apparaat. Dit opent de deur naar slimme integratie met andere smart home-systemen en spraakgestuurde assistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kun je je verlichting moeiteloos bedienen met je stem. Ook is het mogelijk de Zigbee Miboxer LED controllers aan te sluiten op bijvoorbeeld uw bestaande smarthome systeem van o.a. Philips hue.

      5. Scènes en timers dankzij Zigbee: Met MiBoxer kun je vooraf ingestelde scènes creëren die passen bij verschillende activiteiten of stemmingen. Je kunt ook timers instellen om de verlichting automatisch in- of uit te schakelen op bepaalde tijdstippen, waardoor je gemak en energie-efficiëntie toevoegt aan je verlichtingssysteem.

      6. RGBCCT LED-technologie: Een opvallende eigenschap van MiBoxer is hun RGBCCT-technologie. Hiermee kun je niet alleen de kleur van de LED-verlichting aanpassen (RGB), maar ook de kleurtemperatuur van het witte licht (CCT) variëren. Dit betekent dat je een breed scala aan kleuren en tinten kunt creëren, van warm wit tot koel wit, en alles daartussenin.

      Over het algemeen biedt MiBoxer uitgebreide aansturingsmogelijkheden voor LED strips en LED verlichting, variërend van kleuraanpassingen tot slimme bedieningsopties. De huidige focus op RGBCCT LED technologie en veelzijdige controle-opties maakt het mogelijk om de perfecte verlichtingssfeer te creëren voor elke situatie.

      Benieuwd naar de mogelijkheden?

      Kom langs in onze LED showroom of neem contact met ons op.

       

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »