Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      LED project adviseur Tim - Woensdag 27 April 2023

      LED sportschool verlichting regelbare lichtlijnen en dimbare spots

      Welkom bij LEDDistrict.nl, waar innovatie en verlichting samenkomen. Op deze pagina presenteren wij met trots de meest uiteenlopende LED projecten waarbij wij hebben bijgedragen aan de verlichting van diverse ruimtes en de creatie van sfeer met behulp van onze hoogwaardige LED artikelen.

      Sportschool Rotterdam

      Gebruikte LED artikelen en oplossingen

      Voor deze verlichting in de sportschool hebben wij gekozen voor XXL LED profielen. Deze zijn in de vloer, in de wanden, en in het plafond met elkaar verbonden.

      De LED strips zijn van het type RGBCCT en geven meer dan 2000 lumen per meter, Deze LED strips zijn leverbaar op rollen van 2,5 tot 10 meter uit 1 lengte zonder lichtverlies! Deze type LED strips zijn ruim voldoende om unieke lichteffecten te realiseren.

      Naast LED strips en LED profielen hebben wij 3 fase railverlichting met dimbare 3 fase LED spots die tevens instelbaar zijn op kelvinwaarde toegepast. Bekijk dit aanbod direct online.

      Voor meer informatie over dit LED project  of om samen te werken aan uw eigen verlichtingsproject, kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice pagina.

       

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »