Become a dealer?

  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Parkeergarage gependelde LED profielen en LED strips - Dinsdag 27 Oktober 2023

      Parkeergarage LED profielen en LED strips tot 30 meter zonder lichtverlies.

      Welkom bij LEDDistrict.nl, waar innovatie en verlichting samenkomen. Op deze pagina presenteren wij met trots de meest uiteenlopende LED projecten waarbij wij hebben bijgedragen aan de verlichting van diverse ruimtes en de creatie van sfeer met behulp van onze hoogwaardige LED artikelen.

      Parkeergarage LED lichtsysteem

      Gebruikte LED artikelen en oplossingen

      Voor deze verlichting in de parkeergarage hebben wij gekozen voor XXL LED profielen. Deze zijnaan het plafond gemonteerd met ons handige ophangsysteem voor LED profielen.

      De gebruikte LED strips zijn van het type 48 volt en geven meer dan 2000 lumen per meter, Deze LED strips zijn leverbaar op rollen tot 30 meter uit 1 lengte zonder lichtverlies of voltagedrop. Deze 48 volt LED strips zijn ruim voldoende om extra lange lichtlijnen te realiseren.

      Voor meer informatie over dit LED project  of om samen te werken aan uw eigen verlichtingsproject, kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice pagina.

       

       

      Alle informatie over onze Led producten

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »